Månsas Hem och Skola r.f. är föreningen för alla elever, föräldrar och lärare i Månsas lågstadieskola. Vårt mål är att stöda arbetet i skolan, kommunikationen mellan hemmen och skolan och förstås barnens trivsel och välmående i skolan.

Höstbalunsen är här igen!

Månsas Hem och Skola r.f. arrangerar den traditionella höstbalunsen, vanligenden första onsdagen i september, kl. 18-20. Höstbalunsen, som är en träff för elever, lärare, föräldrar och övriga intresserade, hålls på skolgården (vi är inne om det regnar). Tanken är att alla träffar alla och delar en tanke eller åsikt med varandra. Kaffe, saft och tilltugg säljs av åk 5 & 6, intäkterna går till deras lägerskolkassa.

Välkommen med!

Höstens program

• Innebandyklubb
  • Språkklubb
  • Höstbaluns
  • Spökfest
  • Julfest

Vårens program

• Bandklubb
  • Innebandyklubb
  • Matlagningsklubb
  • Skiddag
  • Teaterbesök för hela skolan
  • Avslutning

Kontakta oss!

Vad tycker du att Månsas Hem och Skola borde satsa på? Har du förslag på aktiviteter som kunde förgylla skolbarnens vardag och förbättra gemenskapen? Berätta gärna det för oss!

Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: