Månsas Hem och Skola r.f. är föreningen för alla elever, föräldrar och lärare i Månsas lågstadieskola. Vårt mål är att stöda arbetet i skolan, kommunikationen mellan hemmen och skolan och förstås barnens trivsel och välmående i skolan.

Höstbalunsen är här igen!

Månsas Hem och Skola r.f. arrangerade den traditionella höstbalunsen onsdagen 21 augusti, kl. 18-20.

Höstbalunsen, som är en träff för elever, lärare, föräldrar och övriga intresserade, hålls i början av läsåret på skolgården (vi är inne om det regnar). Tanken är att alla träffar alla och delar en tanke eller åsikt med varandra. Kaffe, saft och tilltugg säljs och intäkterna går till lägerskolklasserna.

Välkommen med!

Årsmöte 4 september

Månsas Hem och Skola r.f. årsmöte ordnades onsdag 4.9 kl.17.30 i skolan (i samband med föräldramötet). På agendan fanns stadgeenliga ärenden och en ny styrelse och en ny ordförande för verksamhetsåret 2019-2020. Om du är intresserad av att göra en liten insats för barnen i Månsas lågstadieskola, kontakta Mats Engblom 0445425369 (tfn, sms, whatsapp) så kan han övertala dig. Tillsammans hittar vi någonting som just du kan och orkar hjälpa till med!

Höstens program

• Innebandyklubb
  • Höstbaluns 21.8
  • Höstmöte 4.9
  • Teater Taimine 25.10
  • Spökfest 30.10
  • Julfest 19.12

Vårens program

• Innebandyklubb
  • Skiddag
  • Avslutning

Kontakta oss!

Vad tycker du att Månsas Hem och Skola borde satsa på? Har du förslag på aktiviteter som kunde förgylla skolbarnens vardag och förbättra gemenskapen? Berätta gärna det för oss!

Skriv siffran 10 med bokstäver: