Idrott och rörelseglädje

Innebandyklubb

Välkomna med på innebandyklubben som ordnas för elever i alla årskurser, onsdagar kl. 17.00-18.00 i skolans gymnastiksal (den övre gymnastiksalen som nås via övre skolgårdens högra ingång). Lagen är grupperade enligt ålder.

Att delta i klubben är gratis för medlemmar i Månsas Hem och Skola r.f.

Anmälning till klubben sker på plats till ledarna. Vill du hjälpa till som ledare? Du behöver bara kunna hålla i en innebandyklubba och spela lite med barnen. Du behöver inte vara proffs på innebandy, endast punktlig och kunna binda dig för cirka fyra kväller per termin.

Anmäl ditt intresse till Mats Engblom: mats.engblom@gmail.com.

Skolans vintersportdag

Vecka 10 2019 ordnade Månsas Hem och Skola r.f. tillsammans med skolans personal enligt tradition en vintersportdag för alla skolans elever. Vår förening stödde vintersportdagen bland annat med grill och grillkorv. I år ordnades vintersportdagen i Svedängen och barnen fick välja mellan att åka pulka eller skidor.

Stafettkarnevalen

Elever i Månsas skola brukar delta i Stafettkarnevalen och vår förening stöder detta enligt behov (eventuella bussresor och logi). I maj 2019 ordnas stafettkarnevalen i Esbo.